Tilgang hjemmefra

Vi bytter VPN-klient:

Skolen bytter VPN-klient fra Aruba VIA til GlobalProtect fra Palo Alto. Vi anbefaler alle å følge veiledningen HER for å installere den nye VPN-klienten.

Du må fra nå av benytte din personlige pålogging for å koble til VPN, i motsetning til før når det var en felles konto. Du skal bruke samme brukernavn og passord som på Feide. Dersom du ikke husker passordet ditt kan du endre det her. Dersom du ikke har Feide-konto, vennligst kontakt servicesenteret her.

Spesielle tilganger

Helsebiblioteket.no

Registrer din egen personlige bruker hos Helsebiblioteket.no, for tilgang til et stort antall tidsskrifter og helsedatabaser.

Nedlasting av e-bøker (EBSCO)

Slik laster du ned en ebok fra Ebsco eBook Collection.
Les mer

Rettsdata Total (Studenttilgang)

Som campusbasert student ved Høyskolen Kristiania kan du registrere deg med din studentepostadresse for gratis studenttilgang til Rettsdata Total.
Les mer

Lynda.com (Stundettilgang)

Alle studenter ved Høyskolen Kristiania har nå muligheten til å få tilgang til Lynda.com. Det er begrenset antall lisenser (400) ledig, og første mann til mølla for å registrere seg. Tilgangen vil vare ut høstsemesteret 2018, og vil gi deg muligheten til å lære deg en hel rekke forskjellige programmer, inkludert InDesign, Logic Pro eller Maya.
Les mer

Spørsmål?

Dersom du har spørsmål, eller vil melde fra om tilgangsproblemer, ta gjerne kontakt med oss her eller på telefon: 98 28 92 28. Dersom du har problemer med nedlasting av selve programvaren, kontakt IT brukerstøtte.