HK Skrivesenter

Bestill veiledning her.

HK-biblioteket starter et pilotprosjekt for å utvikle den beste måten å tilby skriveveiledning til bachelorstudenter. Prosjektet skal tilby veiledning med skrivementorer. Hovedmålet er et støttetilbud til studenter som skriver akademiske tekster. Senterets mål er etablering av et langsiktig skrivesentertilbud.

Hva kan skrivementorer hjelpe deg med?
Individuell veiledning i oppgaveskriving: rekkefølge på innholdet, problemstilling, struktur, tekstflyt, drøfting og analyse. Skrivementorer er medstudenter som har vært gjennom en workshop på Studieverkstedet OsloMet for å få opplæring i rollen som skrivementorer.

Skrivesenteret ligger i 3. etasje på Campus Fjerdingen og tilbyr faste tidspunkter hver uke på onsdager og torsdager fra 9:00 til 15:00, inntil 30 minutter. Skriveveiledning kan forhåndsbestilles av alle HK-studenter, inkludert nettstudenter gjennom bestillingsskjema. Bestilling må gjøres minst en dag i forkant.  Skriv gjerne litt om hva du ønsker hjelp med. Har du behov for veiledning via zoom kan du skrive det i kommentarfeltet.

Skrivementorer kan ikke hjelpe til med språkvask og faglig veiledning. For å få hjelp med litteratursøk, referanser og kildehenvisninger, kan du bestille veiledning med en bibliotekar.  

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Skrivesenteret – Høyskolen Kristiania eller prosjektleder Muharrem Yilmaz.


Våre skrivementorer


Isabelle Ferrero
Hei! Jeg er Isabelle og går siste året på Art Direction på Westerdals, Campus Fjerdingen. Som skrivementor kan jeg hjelpe deg med å analysere og forstå en oppgavetekst og utforme en besvarelse med struktur og flyt. Videre kan jeg veilede deg i bruk av research, problemstilling og drøfting i din oppgave. Jeg tror på at vi sammen kan finne ut av akkurat hva det er du trenger hjelp med og finne løsninger som fungerer for deg. Jeg gleder meg masse til å møte deg.


Benjamin Andersen
Jeg heter Benjamin og går siste året på tekst og skribent ved Westerdals, Høyskolen Kristiania. Jeg kan blant hjelpe til med at teksten din henger godt sammen, flyter fint og at den har en god og logisk struktur fra innledning til konklusjon og avslutning. Jeg verdsetter god kommunikasjon og tydelige konstruktive tilbakemeldinger slik at det blir lettere for begge parter å finne ut sammen av hva som funker og ikke funker. Jeg har erfaring med veiledning gjennom arbeid for TEDxYouth@Oslo og diverse skolearbeid. Jeg kan også hjelpe med problemstilling, drøfting, research, analyse og annet du skulle trenge hjelp til rundt oppgaven din. Håper vi sees!


Hanna Torsdatter
Mitt navn er Hanna, jeg er 25 år og kommer opprinnelig fra Trondheim. Jeg går tredjeåret på bachelorutdanningen for prosjektledelse i kunst og kreativ næring, og holder til på campus Fjerdingen. Jeg er skrivementor ved Skrivesenteret, og kan hjelpe deg med mange ting i oppgaveskrivingen din, som struktur, flyt og analyse.


Tobias Sandhaugtter
Tekst og Skribent -bachelor -3.året