Digitale bibliotektjenester

Bibliotekene på campus er stengt inntil videre. Les mer på Høyskolens nettsider.

Information in english

Fra 3. august vil vi være tilgjengelig fra 10-14 for veiledning og henvendelser på chat, e-post og zoom. Videre åpningstid og tilbud for høstsemesteret vil bli oppdatert fortløpende i henhold til enhver tid gjeldende regler for smittevern.

Tilgang til litteratur og veiledning

  • ‣ Oversikt over elektroniske tilganger finner du her.
  • ‣ Bestill og hent bøker og artikler på campus! Les mer
  • ‣ Trenger du hjelp med litteratursøk, kildekritikk og kildehenvisning? Vi hjelper deg på Zoom, chat og e-post. Les mer

Lånetid

Alle lån (også dagslån) fornyes automatisk i perioden skolen er stengt. Ingen nye purregebyr påløper i denne perioden. Mottar du likevel automatisk varsel om erstatningskrav, ta kontakt med biblioteket@kristiania.no.

Fjernlån (lån fra andre bibliotek): Det er foreløpig ikke mulig å bestille bøker fra andre bibliotek. Artikler kan bestilles, men grunnet opphavsrett kan vi ikke sende disse på e-post. Bestilte artikler må derfor hentes på campus.

Tilgang hjemmefra

Installer VPN for å få tilgang til forskningsartikler hjemmefra. Biblioteket abonnerer på en rekke databaser og ressurser med forskningslitteratur. For å få tilgang må du være tilknyttet skolens nettverk – VPN-programvaren sørger for dette. Om du har problemer med tilkobling: Sjekk at du har skrevet inn riktig brukernavn (brukernavn@EGMS.no, IKKE @kristiania.no + samme passord som på Feide).

  • ‣ Helsebiblioteket: Studerer du helsevitenskap er det også viktig at du har en gratis konto på helsebiblioteket.no, som gir deg enda flere tilganger. Logg på både VPN og helsebiblioteket, så får du tilgang til alt vi abonnerer på.
  • ‣ E-bøker: Se informasjon her.

Fra 3.08 vil vi være tilgjengelig fra 10-14 for veiledning og henvendelser på chat, e-post og zoom. Vanlige åpningstider fra 17. august. Videre åpningstid og tilbud for høstsemesteret vil bli oppdatert fortløpende i henhold til enhver tid gjeldende regler for smittevern.Les mer