Faglige studentassistenter

Veiledning med faglig studentassistenter kan forhåndsbestilles på faste tidspunkter hver uke, i 4. etg. på biblioteket i Kongens gate. Her kan du få hjelp med oppgaveskriving, eksamen m.m. Book veiledning eller kontakt oss på Facebook. Dersom det er behov for dypere faglig innsikt, vil du henvises videre til fagstab.

Selv om biblioteket er stengt forsetter faglige studentassistenter å veilede alle studenter hver onsdag og torsdag 09:00-15:00. Veiledning skjer gjennom Zoom.

Jeg heter Gøran og jeg er en rolig og ålreit 27-åring ifra Hadeland. Studerer master i ledelse og har god innsikt i blant annet oppgaveskriving og metodebruk. På fritiden liker jeg og blant annet spille gitar og å lære nye ting

Mitt navn er Marco Malbran. Jeg er 25 år gammel, kommer fra Arendal og studerer Master i markedsføringsledelse. Jeg jobber som faglig studentassistent så du finner meg på biblioteket ved campus kvadraturen. Jeg kan være behjelpelig med oppgaveskriving, kvalitativ og kvantitativ metode og/eller studieteknikk. Bestill time på biblioteket.kristiania.no eller dropp innom!

Fra 3.08 vil vi være tilgjengelig fra 10-14 for veiledning og henvendelser på chat, e-post og zoom. Vanlige åpningstider fra 17. august. Videre åpningstid og tilbud for høstsemesteret vil bli oppdatert fortløpende i henhold til enhver tid gjeldende regler for smittevern.Les mer