Faglige studentassistenter

Veiledning med faglig studentassistenter kan forhåndsbestilles hver tirsdag, onsdag og torsdag 11:00-15:00, i 4. etg. på biblioteket i Kongens gate. Her kan du få hjelp med oppgaveskriving, eksamen m.m. Book veiledning eller kontakt oss på Facebook. Dersom det er behov for dypere faglig innsikt, vil du henvises videre til fagstab.

Faglige studentassistenter kan også veilede gjennom Zoom.

Bestill veiledning her.

Jeg heter Kristin, er 36 år gammel og er bibliotekarstudent ved OsloMet. Jeg har også en mastergrad i realfag fra tidligere. Siden jeg har mange år bak meg som student, har jeg skrevet mange oppgaver og hatt mange eksamener. Hvis du trenger hjelp og støtte med prosessen, gjennomlesing, kildebruk o.l. er det bare å spørre, så kan vi tenke høyt sammen!

Jeg heter Daniel, er 23 år gammel og er masterstudent i IT ved Høyskole Kristiania. Jeg har også en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse fra tidligere. Siden jeg har mange år bak meg som student, har jeg skrevet mange oppgaver og hatt mange eksamener. Hvis du trenger hjelp og støtte eksamensoppgaver, arbeidskrav, studieteknikk eller oppgave strukturering så er det bare å booke en time med meg på biblioteket.