Trenger du hjelp? Vi er her!

Biblioteket på campus er stengt, men de fleste tjenestene våre er tilgjengelig online. Dette gjelder både artikler vi har tilgang til og søkeverktøy (f.eks. Business Source Complete og Medline). For å få tilgang til bibliotekets onlineressurser må du laste ned VPN.

Usikker på hvordan du søker, siterer og lager litteraturliste? Bibliotekarene våre tilbyr fremdeles veiledning online (video eller chat) mellom 9.00 og 15.00 hver dag. Du kan bestille tid her.

Faglige studentassistenter kan fortsatt nås onsdager mellom 9.00 og 15.00, og torsdager 9.00 til 12.00 via Facebook eller videooverføring. Bestill videoveiledning her.

Du kan også kontakte oss på mail 🙂

Photo by National Cancer Institute on Unsplash