Meråpent bibliotek i Kvadraturen

Fra mandag 19. august er biblioteket på Kvadraturen meråpent. Det betyr at at både studenter og ansatte har anledning til å bruke biblioteket utenfor betjent åpningstid – fra 08-23 i ukedager og 09-23 i helgene. Ansatte må oppdatere kortet sitt med strekkode hos bibliotekar, før de kan benytte selvbetjening. Biblioteket på Kvadraturen vil være bemannet fra 10-15. Betaling av purregebyr og veiledning med bibliotekar er kun mulig i dette tidsrommet.

VIKTIG: Merk at dere nå både låner OG leverer på utlånsautomaten, og setter boka rett på innleveringstralla etter at den er returnert. Det vil ikke lenger være en innleveringskasse i 2. etg. Finner dere ikke dagslåneksemplarer på hylla, sjekk returtralla, kanskje noen nettopp har levert den. Da er det bare å forsyne seg fra tralla, og låne det som måtte stå der.

Nytt er det også at helsebøkene og dagslånsamlingen er slått sammen med hovedsamlingen. Dagslån er merket med gul eller rød tape, og må leveres samme dag før bygget stenger.