PressReader

Hva er PressReader?

PressReader gir gratis og enkel tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter fra hele verden. Blant disse finnes en mengde norske aviser, både riksdekkende og lokalaviser, som vanligvis ligger bak betalingsmurer. Via PressReaders nettsider eller app kan du bla i eller laste ned artikler fritt.

Kom i gang

Gå inn på www.pressreader.com mens du er tilkoblet høyskolens nettverk, enten fra campus eller via tilgang hjemmefra.
Mobil og nettbrett: Hent inn PressReader-appen fra Appstore eller Google Play.

Tilgang utenfor campus

Studenter og ansatte som bruker PressReader fra høyskolens nettverk vil ha 7 dagers tilgang etter å ha forlatt campus, eller koblet av VPN for hjemmetilgang. Perioden fornyes automatisk ved å åpne PressReader i nettleser eller app fra høyskolens nettverk.

Legg igjen en kommentar