Biblioteket på Westerdals

Biblioteket på Westerdals Oslo ACT er fordelt på Campus Fjerdingen og Campus Vulkan, og tilbyr kunnskap og inspirasjon. Vi har et bredt tilbud av bøker, film, spill, databaser og tidsskrifter. Her kan du låne på tvers av campus, og vi veileder deg gjerne!


Søkt opp en bok du vil låne? Husk å sjekke feltet «Eget bibliotek» for å se hvor du finner boka.

Nyttige lenker

Søk, reserver og forny lån

Her finner du bibliotekkatalogen, hvor du kan søke etter litteratur, samt logge på dine sider for å reservere bøker, og fornye lånene dine. Du kan kun reservere bøker som allerede er utlånt. Lån kan fornyes tre ganger, hvis det ikke er venteliste. Brukernavnet er det vanlige westerdals-brukernavnet ditt uten @student.westerdals.no, passord består av fire siffer, og må settes ved å klikke på “Forgot your password?”, og følge instruksjonene i tilsendt e-post.

Print og kopi

Lurer du på hvordan du buker print/kopimaskiner på Westerdals Oslo ACT?

Kontakt support@westerdals.no dersom du trenger hjelp. Du finner dem i U1. Mer informasjon om andre IT-relaterte problemer finner du på ikt.westerdals.no (velg knowledgebase øverst til høyre). Nærmeste printer til biblioteket er i U1 eller vrimleområdet i 2. etg.

Leseplasser

Fjerdingen
Lesesal for stillearbeid finner du i U1 i retning Brugata.
Arbeidsområder finner du i 2.etg. og 5. etg.

Vulkan
Arbeidsområder i 1.etg., 3.etg. og 4.etg.

Forskningsstøtte

Forskningssamfunn på Westerdals

  • FACT – forskningsblogg

Nyttige lenker

Biblioteket gir tilgang til ulike digitale ressurser på campus, hvorav enkelte er tilgjengelig ved pålogging hjemmefra. Oversikt over disse finner du her.

  • NORA – Norwegian Open Research Archive er en stadig voksende samling av åpne forskningsarkiv i Norge.
  • OpenDOAR er en internasjonal oversikt over åpne arkiv.
  • OpenDOAJ er en oversikt over åpne forskningstidsskrifter.
  • Open Culture «The best free cultural & educational media on the web». Gratis bøker, kurs (MOOCs), filmer, m.m. innen kunst og kultur.
Oppgaveskriving

Trenger du hjelp til oppgaveskrivingen?

Her finner du nyttige tips til oppgaveskriving.

Husk studentkortet ditt!

For å låne må du ha med deg studentkort eller annen legitimasjon. Ta kontakt med oss på bibliotek@westerdals.no dersom du har spørsmål – husk å oppgi hvilket campus du tilhører.

Åpningstider

Biblioteket ligger i første etasje, innenfor resepsjonen og ved siden av kantina, både på Campus Fjerdingen og på Campus Vulkan. Bibliotekarene er til stede hverdager mellom 09.00 og 15.30, men du kan bruke bibliotekene også når de er ubetjent: Bibliotekene har samme korttilgang som resten av campus.

Du kan alltid sende oss mail på bibliotek@westerdals.no, så svarer vi deg så snart vi kan. Husk å merke hvilken linje du tilhører.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss på: bibliotek@westerdals.no

Bibliotekarerne

Oda Rosenkilde, e-mail: rosoda@westerdals.no
Marthe Westjordet, e-mail: wesmar@westerdals.no
Didrik Telle-Wernersen, e-mail: didrik@westerdals.no

Facebook
Instagram