Tilgang hjemmefra

Last ned Aruba VIA

For studenter:

For å kunne benytte bibliotekets ressurser må du enten jobbe fra skolens nettverk, eller laste ned vår VPN-klient Aruba VIA. Installasjonsveiledning finner du på IT brukerstøttes nettsider.

For ansatte:

ArubaVIA er installert på alle ansattmaskiner. Åpne programmet og klikk på symbolet for å logge på. Du har nå tilgang til alle bibliotekets abonnementer.

Spesielle tilganger

Helsebiblioteket.no

Registrer din egen personlige bruker hos Helsebiblioteket.no, for tilgang til et stort antall tidsskrifter og helsedatabaser.

Rettsdata Total (Studenttilgang)

Som campusbasert student ved Høyskolen Kristiania kan du registrere deg for gratis studenttilgang til Rettsdata Total. Slik gjør du:

  1. Gå inn på www.rettsdata.no, velg«Student» og deretter «Få gratis studenttilgang til Rettsdata her»
    2. Registrer deg med epostadressen du har fått i forbindelse med Office 365, som er bygget opp som følger: [Ditt brukernavn til Feide]@student.c-k.no (disse vil endres på sikt). Har du ikke lastet ned må du likevel logge inn på Office 365 gjennom http://portal.office.com for å få tilgang til eposten din.
    3. Passord for epostkontoen er det samme som for Feide, og epost for evt bekreftelse kan leses inne på din Office 365-konto

Spørsmål?

Dersom du har spørsmål, eller vil melde fra om tilgangsproblemer, ta gjerne kontakt med oss her eller på telefon: 98 28 92 28. Dersom du har problemer med nedlasting av selve programvaren, kontakt IT brukerstøtte.