Bøker og e-bøker

Bøker til utlån i biblioteket:
Bøker om akupunktur, se også hyllenummer 615.892.
Bøker om osteopati, se også hyllenummer 615.533.
Bøker om trening, idrett og fysisk aktivitet, og bøker om folkehelse. Se også hyllenummer som begynner med 362 (bestemte sosiale problemer og tjenester), 613 (personlig helse og sikkerhet) og 796 (sport, idrett, friluftsliv).

Du kan også søke opp bøker selv i bibliotekets katalog, Oria.no. Spør gjerne om hjelp i skranken på biblioteket dersom du trenger hjelp til å finne det du leter etter. Du kan også bestille veiledning med helsebibliotekar.

Tidligere bacheloroppgaver tilgjengelig online:
Bacheloroppgaver fra Institutt for helsefag finner du i bibliotekets digitale arkiv, Brage. Her publiseres bacheloroppgaver som har fått karakteren A eller B, og oppgavene kan blant annet sorteres etter fagområde eller tema (for eksempel «litteraturstudie»).

E-bøker – kan lastes ned som «e-lån» i 364 dager:
E-bøker om Akupunktur.
E-bøker om Osteopati.